OM OSS

Helena Öréus

Inredningskonsult

Helena arbetar sedan länge inom det kreativa och gestaltande, både inne och ute. Hon har stor erfarenhet av att leda och assistera vid planering och översyn av såväl helhetsrenoveringar som mindre projekt. Ett omfattande design- och helhetskoncept utomlands i kooperation med ägaren, är det vackert belägna stället på den franska Rivieran, som omvandlats till ett stämningsfullt Bed & Breakfast, L’Escale du Ciel.

Helenas värld är helt uppfylld av estetik och allt vackert som kan upplevas, ses och gestaltas. Redan som ung låg intresset inom det konstnärliga, många år av studier i konsthistoria, där en gedigen del ägnades åt arkitektur och dess historia, uttrycksformer, symmetri, balans och harmoni, ledde till ett öga för design. Dessa komponenter ingår även i studier av annan konst, såsom tex måleri och skulptur. Att ha kunskaper inom konsthistoria i kombination med kreativa färdigheter, är en stor fördel och ytterst viktigt för designen av rum. Helena kombinerar sina tidigare erfarenheter med sin vidareutbildning till inredningskonsult och kan därigenom ge värdefulla råd och anvisningar inom de flesta områden där en ny genomtänkt design behövs.

Anette Henriksson

Rådgivande samarbetspartner

Trädgårdsarkitekt

Anette är med sitt kunnande inom gestaltning av trädgård och utemiljö en ovärderlig hjälp när vi ska skapa en helhet mellan inne och ute, men också när projekt inomhus ska planeras och realiseras.

Anette bidrar även med genomtänkta designidéer när det gäller offentliga miljöer och kontorsdesign, då hon har mångårig erfarenhet från uppdrag inom näringslivet.

Att Anette har rest mycket både i Sverige och utomlands i sitt arbete, gör att hennes infallsvinklar när det gäller trädgård och växter känns uppfriskande och intressanta. Piprankan Trädgårdsdesign, drivs framgångsrikt av Anette.

Ingrid Xanazzi

Rådgivande samarbetspartner

Stylist

Ingrid är högt uppskattad av oss och våra kunder, då hon på sitt behagliga sätt lyssnar in tankar och önskningar och dessutom har en mycket god känsla för färg och form som hon stilsäkert omsätter till aktuellt uppdrag. Dessutom förstår Ingrid hur viktigt det är att stötta sina kunder i att följa den röda tråden när det gäller livsstil och målsättningar så att helheten kan utvecklas till ett personligt och passande uttryck.

Ingrid driver styliststudio i Helsingborg och Stockholm, Uare Studios. Stylistpodden, som sänds regelbundet är en intressant kanal, där Ingrid samtalar med en kollega om trender, klädtips och annat matnyttigt.

Björn Edman

Rådgivande samarbetspartner

IT-doktor

Björn har med sitt oändliga tålamod den viktiga uppgiften att bidra med sina kunskaper inom webdesign och digital utveckling. Björn driver undervisning i datorkunskap på Lär&Se! och den digitala guidetjänsten Skånesafari tillsammans med sin fru Carina.